Over mij

Mijn naam is Rob Vogels. Aan mijn naam, gecombineerd met mijn werk, heb ik vermoedelijk mijn bijnaam ‘de Reclamevogel’ te danken (daarover lees je hier iets meer). Maar je mag me gewoon Rob noemen.

Nadat ik mijn grafische opleiding afrondde en bij diverse werkgevers het vak leerde, vond ik het in 2006 tijd om uit te vliegen. Met Reclamestudio GO kan ik me als grafisch vormgever heerlijk uitleven. Ik doe werk dat ik leuk vind en werk vóór en mét klanten die bij me passen.

In mijn vrije tijd zit ik graag op mijn Italiaanse racefiets. Als je het leuk vindt, kun je me volgen op Strava. Benieuwd of je me op de weg ook kunt volgen? Ik ga graag een rondje met je fietsen. Het eerste kopwerk neem ik voor mijn rekening. Daarnaast ben ik een groot muziekliefhebber. Met regelmaat bezoek ik een concert en veel vaker leg ik een fijne elpee onder de naald van mijn platenspeler. Stevige metal, lekkere rock, pop of zelfs rustgevend klassiek: ik heb een brede smaak.

Ik kan ook goed naar anderen luisteren, hebben betrouwbare bronnen me verteld. Volgens hen denk ik in mogelijkheden, ben ik positief-kritisch en kan ik me goed in anderen verplaatsen. Maar dat zul je me nooit over mezelf horen zeggen. Hoewel ik van beroep reclamemaker ben, laat ik reclame maken voor mezelf liever aan anderen over. Want de Reclamevogel is geen WC-Eend.

De Reclamevogel

De Reclamevogel is de mascotte van Reclamestudio GO. Deze altijd opgewekt kwetterende vogel staat symbool voor mijn aanpak. Een aanpak die niet bepaald traditioneel is in de reclamewereld, waar het soms – helaas – meer om het voorkomen draait dan om de inhoud.

Dat geldt niet voor de Reclamevogel. Die houdt niet van gewichtig gedoe, maar kiest voor een vederlichte aanpak: vliegensvlug, laagdrempelig, vlot en soms een beetje, op een goede manier, dwars. Maar altijd met het doel duidelijk vormgegeven: voor jou iets maken waar je pupillen een stukje groter van worden.

Menu