Reclamestudio GO

Reclamestudio GO is mijn onderneming, geboren in 2006. GO staat voor Grafisch Ontwerp, maar ook voor mijn manier van werken: gáán! Ik houd niet zo van stilzitten; liever maak ik meters, vóór en mét jou. En ik maak graag kennis met jou! De koffie is bij mij altijd vers en je bent van harte welkom, al kom ik net zo graag bij jou langs. Kan ik meteen de sfeer van je organisatie proeven.

Waarom zouden we samen koffie drinken? Bijvoorbeeld omdat je op zoek bent naar iets moois of iets nieuws. Een vers logo, een opgefriste huisstijl, een glanzend magazine, een visitekaartje waar mensen écht naar kijken, noem maar op. Maar ook voor een complete website die zorgt voor oh’s en ah’s moet je mij maar eens bellen of appen. Tegen mooie, leuke opdrachten op grafisch gebied, zowel offline als online, zeg ik nooit nee.

Tegen onder meer deze opdrachten zei ik de afgelopen jaren ja. Ik werk vooral veel voor mkb’ers en zzp’ers. En ook voor non-profitorganisaties, soms als vrijwilliger. Zo ben ik actief voor Het Kasteel van Sinterklaas, Stichting Samen en Stichting Ouders en Jeugdzorg. Omdat zij zich sterk maken voor jeugd. En omdat er meer is dan alleen het verdienen van geld.

Kan ik je helpen? Er zijn verschillende manieren om daarachter te komen. De snelste manier is bellen, dan prikken we snel een datum. Of vul hier het contactformulier in.

Let’s GO!

Menu