Brochure laten maken

Bouwbrochure laten maken

Je wilt de verkoop van je nieuwbouwproject ondersteunen met brochures of een website? Reclamestudio GO is gespecialiseerd in bouwbrochures. We geven je project een eigen gezicht, passend bij de doelgroep en brengen jouw project perfect in beeld.

Vraag offerte aan
×
Bouwbrochure laten maken

Design waar je blij van wordt

In overleg met jou bepalen we de doelgroep en dan beginnen we met het ontwikkelen van een logo en huisstijl voor het project. Desgewenst sturen we illustratoren aan voor de sfeerplattegronden en artist impressies. We verzamelen de informatie die voor de koper belangrijk is en dan voegen we alles samen in een aantrekkelijke brochure of website. Of allebei.

Vraag offerte aan

Brochure laten maken

Functioneel

De structuur van de aangeboden informatie is erg belangrijk. We proberen voor de lezer in één oogopslag de informatie inzichtelijk te maken. Antwoorden op vragen als ‘Waar in het project ligt mijn woning?’, ‘Hoe groot is mijn woning eigenlijk?’ of ‘Wat zijn de optiemogelijkheden?’ moeten snel en makkelijk te vinden zijn. Om dat te bereiken brengen we alle informatie terug tot een overzichtelijk geheel zodat de lezer niet hoeft te zoeken.

Over Reclamestudio Go

Brochure laten ontwerpen Reclamestudio GO

Bouwbrochures en meer

Naast de brochure en de website regelen we ook de bouwborden, bouwhekdoeken, advertenties en de social media campagne. En natuurlijk het drukwerk voor de brochure zelf.

Vraag offerte aan

Let's GO

Interesse?

Nieuwsgierig wat we voor jouw bouwproject kunnen doen? Of wil je meer voorbeelden zien van wat we allemaal gemaakt hebben? Bel of mail voor een vrijblijvende afspraak. Ik kom graag bij je langs voor een kennismaking!

Neem contact op

Greep uit onze klanten

Bouwbedrijf van Gerven
helptelkander
Jan van Brabant College
Mill Panel
Onderwijsspiegel
Stichting Ouders en Jeugdzorg
wocom
ZMW