Online-banners

Banners laten maken

Als je online adverteert wil je graag opvallen tussen als die andere advertenties. Nou maakt Reclamestudio GO natuurlijk al erg mooie ‘platte’ banners, de gewone plaatjes zeg maar. Maar denk ook eens aan een bewegende banner. Door animatie toe te voegen komt je banner tot leven. Wil je een banner laten maken? Neem dan even contact met me op!

Vraag offerte aan
×
Online-banners-1

Wat is een online banner?

Een online banner is een advertentie voor op internet. Bijvoorbeeld in Google of op social media. De banner kan een ‘plat’ plaatje zijn of een video of animatie. Doorgaans is een banner klikbaar zodat je mensen naar je website kunt leiden.

Waarom een bewegende banner?

Zichtbaar zijn is belangrijk. Zeker online! Tussen de online advertenties wil je natuurlijk wel opvallen. Een bewegende banner is daarvoor een heel geschikte mogelijkheid.

Is een bewegende banner duur?

Het is vanzelfsprekend meer werk om een animatie te maken dan een plat plaatje. Maar afhankelijk van de mate van animatie is het niet zo heel erg ingewikkeld. Voor elk budget is wel een passende oplossing te verzinnen. Neem gerust contact op!

Instagram-Magic-Hangover

De aanpak

Samen bedenken we tijdens een brainstormsessie hoe we jouw boodschap helder in beeld kunnen brengen. Dat verwerken we tot een voorstel, in eerste instantie zonder animatie: het storyboard.

Vraag offerte aan

Facebook-Jan-van-Brabant-College

Het animeren

Zijn we het eens over de vorm en inhoud? Dan ga ik animeren. Ik laat de banner tot leven komen. Het eindresultaat is een banner met bewegende beelden. Die kunnen we vervolgens exporteren naar het gewenste bestandsformaat. Of zelfs als een filmpje.

Vraag offerte aan

Reclamestudio GO Rob Vogels

En hoe dan verder?

De banner kun je posten op bijvoorbeeld Linkedin of Facebook. In een bericht of als onderdeel van een online advertentiecampagne. Ook die campagne kan Reclamestudio GO voor je regelen, daarvoor werken we samen met online marketing specialisten.

 

Over Reclamestudio Go

Greep uit onze klanten

Bouwbedrijf van Gerven
helptelkander
Jan van Brabant College
Mill Panel
Onderwijsspiegel
Stichting Ouders en Jeugdzorg
wocom
ZMW