Reclamestudio Go

Over Reclamestudio Go

Wie ben ik? Wat doe ik? En waar kom ik vandaag? Benieuwd? Lees dan verder!

×
Rob Vogels Reclamestudio GO

Hoe het begon

Mijn naam is Rob Vogels. Aan mijn naam, gecombineerd met mijn werk, heb ik vermoedelijk mijn bijnaam ‘de Reclamevogel’ te danken (daarover lees je hier iets meer). Maar je mag me gewoon Rob noemen. Nadat ik mijn grafische opleiding afrondde en bij diverse werkgevers het vak leerde, vond ik het in 2006 tijd om uit te vliegen. Met Reclamestudio GO kan ik me als grafisch vormgever heerlijk uitleven. Ik doe werk dat ik leuk vind en werk vóór en mét klanten die bij me passen.

Reclamestudio Go

Wie ben ik

In mijn vrije tijd zit ik graag op mijn Italiaanse racefiets. Als je het leuk vindt, kun je me volgen op Strava. Benieuwd of je me op de weg ook kunt volgen? Ik ga graag een rondje met je fietsen. Het eerste kopwerk neem ik voor mijn rekening. Daarnaast ben ik een groot muziekliefhebber. Met regelmaat bezoek ik een concert en veel vaker leg ik een fijne elpee onder de naald van mijn platenspeler. Stevige metal, lekkere rock, pop of zelfs rustgevend klassiek: ik heb een brede smaak.

Let's GO

Een échte reclamemaker

Ik kan ook goed naar anderen luisteren, hebben betrouwbare bronnen me verteld. Volgens hen denk ik in mogelijkheden, ben ik positief-kritisch en kan ik me goed in anderen verplaatsen. Maar dat zul je me nooit over mezelf horen zeggen. Hoewel ik van beroep reclamemaker ben, laat ik reclame maken voor mezelf liever aan anderen over. Want de Reclamevogel is geen WC-Eend.

Greep uit onze klanten

Bouwbedrijf van Gerven
helptelkander
Jan van Brabant College
Mill Panel
Onderwijsspiegel
Stichting Ouders en Jeugdzorg
wocom
ZMW