Reclamestudio Go

Klantervaringen

×

Rob staat echt voor je klaar. Hij helpt en denkt mee. Daarnaast levert hij werk van hoge kwaliteit. Al met al een hele fijne samenwerkingspartner.

Geert-jan Nillesen
Algemeen Directeur, Jan van Brabant College

Ouders en Jeugdzorg folder

Het resultaat was een huisstijl die door de jaren heen meegroeide met de organisatie. Naast het werk van mijn organisatie heb ook samengewerkt met Rob op diverse andere projecten waarin hij keer op keer boven verwachting heeft geleverd.

Geert Klasens
Directeur, Stichting Ouders en Jeugdzorg

Brochure Bouwproject - Reclamestudio GO

Zoals deze Reclamevogel zichzelf omschrijft: “houdt niet van gewichtig gedoe, maar kiest voor een vederlichte aanpak: vliegensvlug, laagdrempelig, vlot en soms een beetje, op een goede manier, dwars.” Zo kennen wij de dienstverlening van Rob en dat alles tegen een betaalbare prijs!

Freddy Janssen
Projectontwikkelaar, Bouwbedrijf van Gerven

Infographic Jaarverslag - Reclamestudio GO

Over de samenwerking met Rob kan ik heel kort zijn. Dat zijn de lijntjes ook. Het is heel fijn met hem samen te werken. Spoedklusjes worden in no time opgepakt en het resultaat is vaak verrassend. Hij weet meteen de toon te vinden die bij onze organisatie past. Een geweldige supersnelle en kwalitatief goede reclamevogel, die Rob!

Frankie Segers
Beleid en Ondersteuning, Woningstichting Helpt Elkander

Vrachtwagen belettering - Reclamestudio GO

Rob is een creatieve meedenker die snel schakelt. Altijd alles mooi, keurig verzorgd én op tijd en dat tegen een aantrekkelijk tarief!

Jan Elbers
Research and Development Engineer, Mill Panel

zMW

Zorggroep Maas en Waal heeft bij opzet van haar arbeidsmarktcommunicatie bewust gekozen voor Reclamestudio GO. En we zijn niet teleurgesteld. Creatief, flexibel, en meedenkend. We hebben in Rob een partner gevonden waar we op kunnen bouwen.

Ivonne Tusveld
Corporate recruitment & arbeidsmarktcommunicatie, zorggroep Maas & Waal

Brochure Nieuwbouw Projecten - Reclamestudio GO

Ik werk al jaren samen met Reclamestudio GO, ben erg tevreden over de brede creatieve dienstverlening. Voor mijn verkoopbrochures, -advertenties of bouwbord het ziet er altijd mooi uit en wordt op tijd geleverd. Mocht je op creatief gebied ontzorgd willen worden is Rob een echte aanrader!

Bart Antonius
Directeur, Fonk bouwontwikkeling

Let's GO

Samenwerken?

Wil je ook samenwerken met een klein, persoonlijk en betrokken reclamebureau? Laten we dan kennismaken, een kop koffie drinken en mooie dingen maken. Bel, mail, stuur een appje of vul gerust het contactformulier in.

Let’s GO!

Vraag offerte aan

Greep uit onze klanten

Bouwbedrijf van Gerven
helptelkander
Jan van Brabant College
Mill Panel
Onderwijsspiegel
Stichting Ouders en Jeugdzorg
wocom
ZMW