Het Kasteel van Sinterklaas - Reclamesstudio GO

Het Kasteel van Sinterklaas

In 2016 werd Reclamestudio GO gevraagd als vormgever voor Het Kasteel van Sinterklaas in Helmond. Elk jaar wordt het kasteel in Helmond op grootse wijze omgetoverd tot Het Kasteel van Sinterklaas en maakt Helmond daarmee dé sinterklaasstad van Nederland.

×

Huisstijl van Het Kasteel van Sinterklaas

In eerste instantie hebben we de huisstijl van zowel Het Kasteel van Sinterklaas als van de organiserende Stichting Sinterklaasstad Helmond in een nieuw jasje gestoken. Maar het grootste en uitdagendste project dat we hebben aangepakt is de jaarlijkse Sinterklaaskrant. Deze wordt elk jaar in een oplage van 40.000 stuks uitgegeven.

Magazines

Sinterklaas Krant - Reclamestudio GO

De Sinterklaaskrant

In het verleden werd de Sinterklaaskrant door een externe partij uitgegeven en verspreid. En daarmee was de krant voor Stichting Sinterklaasstad een forse jaarlijkse onkostenpost. Samen met de stichting hebben we de krant opnieuw opgezet waardoor deze een veel leukere en gezelligere uitstraling heeft gekregen. En doordat Reclamestudio GO samen met de commissie PR en communicatie hem helemaal in eigen beheer produceert en uitgeeft is de krant intussen geen onkostenpost meer, maar een behoorlijk bron van sponsorinkomsten.

Neem contact op

Het Grote Boek van Sinterklaas - Reclamestudio GO

Het Grote Boek van Sinterklaas

Naast de Sinterklaaskrant verzorgt Reclamestudio GO alle andere communicatiemiddelen, zoals folders, posters, nieuwsbrieven, uitnodigen én Het Grote Boek van Sinterklaas wat in de winkel bij het kasteel tijdens de openingstijden te koop is.

Vraag offerte aan

Reclamestudio GO Rob Vogels

Ook rebranding voor jouw onderneming?

Nieuwsgierig wat Reclamestudio GO voor jou kan betekenen? Of wil je meer voorbeelden zien van wat we allemaal gemaakt hebben? We denken graag creatief mee! Bel of mail voor een vrijblijvende afspraak. Ik kom graag bij je langs voor een kennismaking!

Neem contact op

Greep uit onze klanten

Bouwbedrijf van Gerven
helptelkander
Jan van Brabant College
Mill Panel
Onderwijsspiegel
Stichting Ouders en Jeugdzorg
wocom
ZMW