zMW

Personeel werven voor zorggroep Maas & Waal

Het vinden van personeel is voor zorgorganisaties al tijden een groot probleem. In samenwerking met de recruiters van zorggroep Maas & Waal ontwikkelt Reclamestudio GO arbeidsmarktcampagnes die écht werken.

×

Zorggroep Maas & Waal

In het kort, wat hebben wij gedaan:

Folders Brochures

zMW

Zorggroep Maas en Waal heeft bij opzet van haar arbeidsmarktcommunicatie bewust gekozen voor reclamestudio GO. En we zijn niet teleurgesteld. Creatief, flexibel, en meedenkend. We hebben in Rob een partner gevonden waar we op kunnen bouwen.

Ivonne Tusveldm Corporate recruitment & arbeidsmarktcommunicatie, zorggroep Maas & Waal

zMW

Breng jij geluk-campagne

Met de ‘Breng jij geluk?’ campagne zijn we in 2018 begonnen. Deze low-budget campagne is na een korte brainstormsessie bedacht en wijkt qua sfeer duidelijk af van wat de andere zorgorganisaties op dat moment deden. De campagne zou online op Facebook van start gaan, gevolgd door een offline campagne via de weekbladen. Online leverde binnen enkele dagen al zoveel reacties dat de krantenadvertenties op het laatste moment geannuleerd werden omdat de HR afdeling zoveel reacties kreeg dat ze het niet konden verwerken.

Daarmee was wel duidelijk dat de ingeslagen weg de juiste was en dus hebben we volgens hetzelfde concept meerdere campagnes bedacht. Waaronder de ‘Kun jij schoonmaken met zorg?’ campagne, speciaal gericht op huishoudelijk personeel.

zMW

De huisstijl

Inmiddels is de huisstijl van zMW wat opgefrist en voorzien van extra kleuren. De arbeidsmarktcommunicatie heeft het thema ‘Geef jij kleur?’ gekregen. Dit kleurrijke concept wordt uitgedragen met eigen fotografie en een frisse vormgeving. En altijd met een korte, pakkende vraagstelling.

De flexpool van zMW draagt sinds kort de naam Match. Match heeft een eigen logo, powered by zMW, maar verder dezelfde frisse kleuren. Voor de flexpool spreken we de kandidaten aan op de ‘pijnpunten’ van werken in de zorg, onder anderen de onregelmatige werktijden. Want als je gaat werken bij Match bepaal je zelf wannéér je werkt. Alleen zMW bepaalt wáár.

Let's GO

Ook rebranding voor jouw onderneming?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.

Neem contact op

Greep uit onze klanten

Bouwbedrijf van Gerven
helptelkander
Jan van Brabant College
Mill Panel
Onderwijsspiegel
Stichting Ouders en Jeugdzorg
wocom
ZMW