Huisstijl Ouders en Jeugdzorg

Huisstijl Stichting Ouders en Jeugdzorg

Een huisstijl moet passen bij de organisatie en draagt bij aan je identiteit en imago. Het beeld wat je doelgroep van je heeft (of krijgt), hangt samen met de uitstraling van je huisstijl.

×

Huisstijl Stichting Ouders en Jeugdzorg

Stichting Ouders en Jeugdzorg (voorheen De Noodkreet) is een vrijwilligersorganisatie die ouders ondersteunt die problemen hebben met jeugdzorgtrajecten. Ouders en Jeugdzorg is ooit gestart als activistische partij, gericht op de ongelijkheid tussen ouders en jeugdhulpverlening. De vroegere huisstijl had vooral een activistisch karakter. Om de groei naar een meer constructieve organisatie kracht bij te zetten was een nieuwe huisstijl van groot belang.

Logo design Folders Visitekaartjes

Ouders en Jeugdzorg banner

Huisstijl ontwikkeling

Reclamestudio GO heeft een huisstijl ontwikkeld die zakelijkheid, maar vooral ook positiviteit uitstraalt. De nieuwe huisstijl geeft de stichting de professionele uitstraling van een serieuze en gedegen gesprekspartner voor gemeenten en jeugdzorgorganisaties.

Neem contact op

Ouders en Jeugdzorg

Vormgever van Stichting Ouders en Jeugdzorg

Sinds bijna 10 jaar is Reclamestudio GO de pro bono huisvormgever van Stichting Ouders en Jeugdzorg. We vinden het fijn om onze expertise gratis in te zetten voor een maatschappelijke organisatie. En het is altijd leuk om aan te sluiten bij de jaarlijkse kerst- en vakantieborrel!

Ouders en Jeugdzorg folder

Ook je huisstijl vernieuwen?

Ook op zoek naar een huisstijl die je imago onderstreept en versterkt? Neem dan contact met ons op!

Neem contact op

Greep uit onze klanten

Bouwbedrijf van Gerven
helptelkander
Jan van Brabant College
Mill Panel
Onderwijsspiegel
Stichting Ouders en Jeugdzorg
wocom
ZMW