Mijn aanvliegroute

De naam Reclamestudio GO is typerend voor mijn werkwijze: gáán, op het doel af! Ik houd graag de vaart erin. Niettemin vind ik het erg belangrijk, zelfs noodzakelijk, om op een rustige en persoonlijke manier uitgebreid kennis met elkaar te maken. Zo leer ik jou en je bedrijf goed kennen en krijg ik jouw doelen en wensen dus ook helderder in beeld. Na onze kennismaking ga ik aan de slag; iets creëren waar jij blij van wordt. En omdat ik jou en je bedrijf door en door ken, doe ik meer in minder uren.

Kijkje achter de schermen

Nu even over mijn aanvliegroute. Kennen we elkaar nog niet of nog niet zo goed, dan breng ik daar graag verandering in. Drinken we samen een kop koffie, of wat anders, tijdens een goed gesprek. Ik wil graag samen met jou uitvogelen wat je precies zoekt en nodig hebt. Ook ben ik benieuwd naar wát je doet en hoe je dat doet. En waarmee jij je onderscheidt van anderen. Ik kijk graag even mee achter de schermen en tegen een rondleiding zeg ik nooit nee. Uit persoonlijke belangstelling, noem het gezonde nieuwsgierigheid, maar ook om te zien hoe jouw organisatie eruitziet. Zo ontdek ik hoe ik mijn werk daar perfect op kan laten aansluiten.

Na onze ontmoeting ga ik – met alle kennis die ik heb verzameld – aan de slag. Ik doe enkele voorstellen die we later samen bijslijpen. Tot het moment dat we het er over eens zijn: ja, dit is raak!

Jouw collega op afstand

Zelden hebben zzp’ers een eigen reclamemedewerker, tenzij ze die zelf zijn. En ook mkb’ers hebben niet altijd mensen op de loonlijst die bedreven zijn in grafische werkzaamheden. Jammer, want zaken als een sterk beeld of herkenbare huisstijl zijn ongelofelijk belangrijk voor je branding.

In die gevallen ben ik gelukkig je rots in de branding (de Nederlandse variant). Ik fungeer in de praktijk als een eenkoppige reclameafdeling waaraan je opdrachten kunt geven op het moment dat jij daar behoefte aan hebt. ‘Rob, kun jij voor morgenochtend nog een flyer maken?’ In het ideale geval ben ik je collega met wie je een watrelatie onderhoudt: working apart together. Jouw reclamedeling op afstand dus, maar tegelijkertijd nooit ver weg. Een kerstpakket in december hoeft niet, mag wel…

Menu